Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

Hatay Büyükşehir Belediyemizin Eylül ayı meclis toplantısı, Erzin Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekillerimiz ve diğer katılımcılar iştirak etti. Başkanımız, meclis toplantısı öncesi ve sonrasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Kendisine bu ziyaretlerde eşlik ederek, ilçe belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı ve misafirlerimizi Şahintepesi Tabiat Parkı’nda ağırladık.

Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Elmasoğlu yaptığı açıklamada;

Erzin’de yapılan yolların kapsamının genişletilmesi konusunu ele aldık ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan bu konuda gerekli sözleri aldık. Ayrıca, çok önemsediğimiz küçük sanayi alanının kaldırılması ve belediyemize ait bu alanın bir yaşam alanına dönüştürülmesi konusunda Sayın Başkanımıza önerimizi sunduk. Özellikle MİNİ AVM projemizi daha önce kendisiyle paylaşmış ve Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarının fazla olması nedeniyle bu projeyi ortak olarak gerçekleştirebileceğimizi iletmiştik. Sağolsun, Sayın Başkanımız bu teklifimizi kabul etti ve bugünkü ziyareti kapsamında projeyi hayata geçireceğine dair söz verdi.

Erzin’imizin çehresini değiştirecek olan bu projenin bir an önce hayata geçmesini diliyor, Büyükşehir Belediye Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Siyaset gözetmeden, Erzinimiz ve Hatayımız için Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimizin menfaatine hizmet etmeye devam edeceğiz. Dedi